Yksi tärkeimmistä näkökohdista, jotka vastustavat urheilun parantamista Nigeriassa tänään, on pakottavan hallinnon puuttuminen. Huolestuneet ja omistautuneet nigerialaiset tarjoavat päivittäin päivittäin lukuisia järjestelyjä pelastaakseen takertumisen. Yksi tällaisista järjestelyistä on tämä sisältö nimeltä “Nykyajan trendit urheiluhallinnossa ja -hallinnassa”. Sen säveltää tohtori Joseph Awoyinfa, opettaja Nigerian Lagosin yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan inhimillisen kinetiikan ja terveyskasvatuksen osastolla; analyytikko ja opettava asiantuntija. Kirjoittaja ja korkeakoulu toivottivat minut tervetulleeksi tutkimaan kirjaa, kun se esiteltiin ihmisille yleensä 4. joulukuuta 2008 Nigeriassa.

Kuten Awoyinfa totesi, on aksioma kaikkialla maailmassa, että peli on tällä hetkellä referenssikysymys, jota ei tällä hetkellä voida unohtaa talouden eri alueilla ja elämänpiireissä. Luoja lisää, että tämä sisältö tutkii vastaavasti urheilun järjestämiseen ja hallitukseen liittyviä tehokkaita kysymyksiä, keräämällä hypoteeseja ja standardeja nykypäivän malleista urheilujärjestössä ja johtajissa, kuten aloitteellisuudessa, yhdistymisessä, järjestelyissä, inspiraatiossa ja niin edelleen

Sisältö sisältää 16 osaa. Ensimmäisessä osassa aloitetaan “johtajien urheilun idea”. Täällä Awoyinfa sanoo, että hallitus on idea, joka ehdottaa erilaisia ​​asioita useille henkilöille eri tilanteissa näiden linjojen perusteella, mikä herättää sen valikoiman määritelmiä. Hän selventää, että hallintoa on kuvattu eri tavalla työn valmistukseksi, tieteeksi, yksilöksi tai yksilöiksi, tilaukseksi ja vuorovaikutukseksi.

Tämä luoja kertoo, että lauta on käsityötaitona sidottu täydentämään pelien arvovaltaisia ​​valmiuksia ja sitoumuksia yksilöiden välityksellä; Vaikka tiede, urheilu, avainhenkilöt ovat sitoutuneet rakentamaan urheilua koskevia perusteluja, lakeja, hypoteeseja, standardeja, syklejä ja käytäntöjä. Kuten hän on todennut, urheilujohtajille on ominaista menetelmä muodollisten suunnitelmien tekemiseksi ja säätiö, joka riippuu tehtävästä, tavoitteista, tavoitteista, valmiuksista ja sitoumuksista.

Awoyinfa sanoo henkilökohtaisesti tai yksittäisten ihmisten kokoontumisesta, että urheilulautakunta voi viitata yksin johtajaan tai koko ranking-henkilöstöön, neuvostoon ja niin edelleen; kun taas kontrollina johtajat ovat tutkimuksen ala, jossa on erilaisia ​​aiheita ja pisteitä. Luoja kertoo, että laudan urheilu vuorovaikutuksena on tarkka tapa saada aikaan asioita. Awoyinfa sisältää johtajien valmiudet urheiluorganisaatiossa järjestelyinä, kokoonpanona, henkilöstönä, koordinoinnina / ajamisena, ohjauksena, koordinointina, suunnitteluna ja arviointina. Kenelle pelin päällikkö kuuluu, tämä luoja kehottaa pelin järjestelmänvalvojaa olemaan kuka tahansa missä tahansa peliliiton tasossa,

muiden pyrkimykset saavuttaa hierarkkiset tavoitteet urheilullisesti.